logo
logo
Over Gabriëlla Bakker

Ik ben Gabriëlla Bakker, 46 jaar, en van beroep verpleegkundige. Ik ben getrouwd met Marco en samen hebben wij drie kinderen. Nadat ik ruim 20 jaar heb gewerkt voor diverse zorgorganisaties in verschillende verpleegkundige, begeleidende, leidinggevende en kwaliteitsverpleegkundige functies, ben ik in 2021 als zzp'er aan de slag gegaan.

Mijn hart gaat uit naar persoonsgerichte zorg, want leefplezier staat voor mij voorop. Ik ben een ervaren verpleegkundige die met verschillende facetten van de zorg te maken heeft gehad. Dit maakt mij een allround verpleegkundige waar je op kunt bouwen. Ik vind het belangrijk dat er geluisterd wordt naar de wensen van de zorgvrager, maar ook naar die van hun partner of mantelzorger.

Als bedrijfsnaam heb ik gekozen voor Zorg & Leefplezier. Er kan beroep op mij worden gedaan als er verpleegkundige zorg of begeleiding nodig is. De nadruk ligt niet op wat de zorgvrager niet meer kan, maar op: wat kan er nog wél. Waar haalt hij of zij “leefplezier” uit, is dus een belangrijke vraag die ik stel. Ik wil vooral iets betekenen voor zorgvragers die graag in hun eigen, vertrouwde omgeving – bij hun partner – willen blijven wonen.